وبلاگ

نمونه کار کناف ساز

سقف کاذب

سقف کاذب

از سقف کاذب به عنوان یک پوشش فرعی برای ساختمان‌ها یاد می‌شود که می‌توانید به کمک آن ها تاسیسات و سیم کشی ساختمان را بپوشانید و به این ترتیب زیبایی منزل خود را دوچندان کنید.

می‌توان گفت سقف کاذب دومین پوششی است که روی سقف اصلی نصب می‌‍‌‌‌شود و می‌تواند عیوب سقف اصلی را تا حدزیادی پنهان کند.درادامه بیشتر با سقف‌های کاذب و اجرای سقف کاذب آشنا خواهیم شد باما همراه باشید.

انواع سقف کاذب

سقف کاذب سازه‌ای است که به صورت پیش ساخته در کارخانه‌ها تولید می‌شود و می‌توانید برای دکورکردن منزل از آن‌ها استفاده کنید .

به صورت کلی می‌توان گفت به عنوان جایگزینی برای گچ کاری محسوب می‌شود که کاررا راحت تر می‌کند. سقف کاذب pvc   انواع مختلفی دارد که درادامه به بررسی انواع آن می‌پردازیم.

سقف کاذب آکوستیک

سقف آکوستیک نوعی عایق صوتی است که بیش ترین کاربرد آن برای سالن های تئاتر و سخنرانی است. در ساخت این سقف ها از مواد مختلفی استفاده می‌شود که از جمله آن ها می‌توان به پارچه چین دار، ورقه های مقوایی و یا پلاک های چوبی و گچی اشاره کرد.

استفاده از سقف های آکوستیک از منعکس شدن صوت در مکان های مختلف جلوگیری می کند. پس اگر به دنبال سقف هایی هستید که تنها عایق صوتی باشند، پیشنهاد ما به شما سقف  آکوستیک است.

سقف با ترکیب اندود و رابیتس

این نوع سقف ها از پراستفاده ترین سقف های کاذب هستند. رابیتس نوع ورق فولادی است که می توان آن را با کمک سیم و یا مفتول به شبکه متصل کرد.

رابیتس ها به دو دسته مسطح و برجسته تقسیم می شوند. توجه کنید ویژگی جذاب رابیتس این است که می تواند ملات های زیادی را روی خود نگه دارد وملات روی آن ترک نمی خورد.

سقف کاذب

سقف آلمینیومی

همان طور که از نام این سقف پیداست، در ساخت آن از آلمینیوم استفاده می شود. پوشش ابتدایی این سقف از آلمینیوم است و اما قسمت پشتی آن با پشم شیشه پرمی شود. جنس موادی که در ساخت این سقف به کار می رود، فولاد گالوانیزه است.

سقف کاذب چوبی

دراین نوع سقف ها، شبکه اصلی از جنس فولاد و اما شبکه فرعی آن از جنس چوب است. قبل از نصب ابتدا باید دور سقف تراز شود تا عملیات نصب به بهترین شکل ممکن صورت گیرد.

نمونه کار کناف و سقف کاذب
نمونه کار کناف و سقف کاذب
سقف کاذب کناف

این نوع از دیوار را با نام سقف کاذب با شبکه گچی از پیش ساخته شده نیز شناخته می شود و اما شبکه اصلی در این سقف ها از جنس آلمینیوم است.

به صورت کلی می توان گفت قطعات گچی درون این شبکه آلمینیومی قرارمی گیرند. البته می‌توانید این قطعه ها را روی شبکه های دیگری نظیر شبکه چوبی نیز نصب و اجرا کرد.

استفاده از این نوع سقف ها مزایایی دارد که درادامه به آن اشاره می کنیم:

قطعات گچی از پیش ساخته شده وزن بسیارکمی دارند به همین دلیل نیز حمل و نقل آن ها بسیارراحت است.
می تواند در کم ترین زمان و با صرف کم ترین وقت آن ها را نصب کرد.
می توانید بنا به سلیقه خود طرح های متفاوتی از این سقف را سفارش دهید.
امکان عوض کردن بعضی از این قطعات وجوددارد.
می توانید این قطعات را به مرور زمان رنگ کنید. رنگ پذیری قطعات بسیاربالا است.
استفاده از این نوع سقف ها سبب محافظت از محیط زیست می شود، زیرا هیچ گونه آلودگی را برای محیط اطراف خود تولید نمی کند.
سقف کاذب کناف عایق در برابر صدا و ضربه است.

سقف کاذب ترکیبی

اگر می خواهید از همه انواع آن در منزل خود استفاده کنید، بهترین راه حل برای شما استفاده از سقف کاذب ترکیبی است. هم چنین برای جذابتر کردن محیط اطراف خود می توانید از اختلاف سطح و یا طرح های هندسی متنوع برای این کاراستفاده کنید. درکنار این موارد بهره گیری از نورپردازی می تواند زیبایی محیط را دوچندان کند.

بهتراست این نوع سقف برای مکان های بزرگ استفاده شود زیرا محیط جلوه بهتری خواهدداشت. البته برای اجرای این نوع سقف باید زیرسازی مناسبی نیز برای آن اتخاذ شود. برای مثال می توان برای زیرسازی آن از آهن کشی استفاده کرد.

سقف کاذب گریلیوم

این نوع از سقف ها بیشتر جنبه دکوراتیو دارند و برای ساخت آن ها بیشتر از ورقه های آهن، آلیاژ و یا آلمینویم استفاده می‌شود. بعداز نصب این سقف ها شما شکل ظاهری آن را به صورت مربع های کوچک وبزرگی می بینید، که در قسمت پشتی آن ها هیچ گونه پوششی وجودندارد و تاسیسات زیر آن دیده می شود، به همین دلیل به سقف های باز نیز مشهورند.

می توانید این نوع سقف را با انواع دیگر سقف های کاذب ترکیب کنید تا جنبه کاربردی آن نیز حفظ شود. برای اجرای این سقف از مفتول و یا سیم استفاده می شود.

نمونه کار کناف و سقف کاذبنمونه کار کناف و سقف کاذب

بررسی مزایا سقف کاذب

قابل جابه جا شدن است به همین دلیل نیز اگر نیاز به تعمیر داشته باشد می توانید با هزنیه بسیارکمتر نسبت به سقف اصلی آن را تعمیر کنید.
این نوع سقف ها نسبت به سقف های عادی مزیت های بیشماری دارد که ازجمله آن ها می توان به عایق صورت بودن آن اشاره کرد.

با کمک این نوع سقف ها می توانید تاسیسات به کاررفته در زیر پوشش  را کاملا بپوشانید و بدین ترتیب فضای ساختمان زیباتر خواهدشد.

این سقف ها می تواند از هدررفتن انرژی جلوگیری کند، به همین دلیل با صرف هزینه بسیارکمی می توانید ساختمان خود را گرم کنید. البته باید دقت داشته باشید برای جلوگیری از هدررفت انرژی لازم است در ابتدا نصب این سقف ها با دقت زیادی و به صورت اساسی صورت گیرد.

می توانید هنگام اجرای این سقف ها برای جذابتر کردن محیط از نورپردازی های متنوعی استفاده کنید. این کار محیط شما را از سادگی خارج می کند.
با نصب کردن عایق های حرارتی در سقف کاذب می توانید از هدرفتن انرژی در ساختمان جلوگیری کنید.

بررسی معایب سقف کاذب

ارتفاع خانه و منزل شما را پایین تر می آورد زیرا نوعی پوشش فرعی است و روی سقف اصلی ساختمان نصب می‌شود.

هنگام استفاده از این سقف ها باید مراقبت های لازم را از آن به عمل آورید زیرا عمر استفاده از آن ها بسیارکوتاه است.

به مرور زمان استفاده از این نوع سقف ها، رنگ آن از حالت اولیه تغییر می کند و کدرمانند می شود.

این سقف ها به اندازه سقف های طبیعی که با بتن کارمی شوند، استحکام ندارند به همین دلیل امکان خراب شدن آن ها درحوادث طبیعی وجوددارد.

آن چه تابه حال درباره سقف کاذب بررسی کردیم به شما نشان داد که مزایای استفاده از این سقف ها از معایب آن بیشتر است و می تواند کاربردهای زیادی را برای شما داشته باشد.

دراین مطلب به بررسی همه آن چه هنگام خرید سقف کاذب باید مدنظرداشته باشید پرداختیم شما نیز با مطالعه دقیق ان می توانید اطلاعات کافی و لازم را دراین زمینه کسب کنید.

شرکت طراحی دکوراسیون کناف ساز

برای مشاوره رایگان در زمینه اجرای کناف ،سقف کاذب و دکوراسیون داخلی … با شماره های زیر تماس حاصل فرمایید:

02177960205

09123770017

09195603356

برای مشاهده نمونه کارهای بیشتر ممون میشم ما رو در شبکه اجتماعی اینستاگرام کناف ساز دنبال کنید.

نظرات مشتریان

ما هنر زندگی شیک را با فضای داخلی
شیک ایجاد می کنیم

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

وبلاگ

جدیدترین مقالات ما

دیوار کاذب
وبلاگ
shafiee

دیوار کاذب

دیوار کاذب : جداکردن قسمت های مختلف منزل با استفاده از دیوارهای آجری هزینه های بسیارزیادی را به همراه دارد و هم چنین وقت فراوانی

توضیحات بیشتر »
قیمت دیوار کاذب
وبلاگ
shafiee

قیمت دیوار کاذب

قیمت دیوار کاذب : دیوار کاذب انواع مختلفی دارد که با قیمت های متفاوتی در بازار قابل عرضه و خریداری است. توجه داشته باشید برای

توضیحات بیشتر »
سقف کاذب
وبلاگ
shafiee

سقف کاذب

از سقف کاذب به عنوان یک پوشش فرعی برای ساختمان‌ها یاد می‌شود که می‌توانید به کمک آن ها تاسیسات و سیم کشی ساختمان را بپوشانید

توضیحات بیشتر »
Call Now Buttonبا ما در تماس باشید
×

اجرای کناف و سقف کاذب ، بازسازی… برای مشاوره رایگان در واتساپ در خدمتم…

× ارتباط در واتساپ